A pünkösdi Szent Erzsébet ünnephez kapcsolódó társasági gyűlés lesz május 23-án 18 órától

Kedves Társasági Tagok!

2022. május 23.-án hétfőn, 18:00 órakor társasági gyűlést tartunk a Szent Erzsébet Házban (Sárospatak, Szent Erzsébet út 13.), melyre szeretettel várunk Benneteket!

A gyűlés témája: A 2022. évi pünkösdi Szent Erzsébet Ünnep feladatainak megbeszélése

Nagyon fontos, hogy minél többen részt vegyünk a gyűlésen, mert egyeztetni szükséges, ki milyen feladatot tud vállalni június 5-én pünkösd vasárnap, ill. hogy a jótékonysági sátor bevételét milyen célra ajánljuk fel ebben az évben.

A jótékonysági bazárba idén is várunk felajánlásokat. A tárgyakat június 4-ig várjuk a Szent Erzsébet Házba, munkanapokon 8 és 16 óra között.

A gyűlésen szokás szerint lehetőség lesz a tagdíjak befizetésére. Erre nem csak a gyűlésen lesz lehetőség, személyesen munkanapokon 8 és 16 óra között a Szent Erzsébet Házban bármikor befizethető a tagdíj.

Aki utalni szeretné, azt az alábbi bankszámlaszámra is megteheti: 11734169-20006558

Aki az utalást választja, kérjük írja be a közleménybe, hogy tagdíj ill. hogy melyik év/évek tagdíját szeretné befizetni. aki bizonytalan, hogy befizette -e a korábbi években a tagdíjat, érdeklődjön nyugodtan. Megnézzük.

Továbbra is lehetőség van az személyi jövedelem adó 1 %-nak a felajánlására a Társaság részére. Adószámunk: 18422876-1-05. Aki teheti, kérjük éljen ezzel a lehetőségel.

A tagokon kívűl szeretettel hívunk és várunk mindenkit, aki segíteni tud és szeretne a rendezvény lebonyolításában.